Pret casa la cheie

Atât un investitor care construiește un ansamblu rezidențial, cât și un constructor care a început să construiască casă la cheie, se gândește cum să facă să vândă mai bine și mai cu succes munca sa. Sigur căci calitatea lucrării spune foarte mult cât și prețul pentru o casa la cheie, dar adesea până să ajungă clientul să îi poți dovedi aceasta, e nevoie ca ceva să îl atragă pe client către oferta dvs, deci să te poți face cunoscut pe piață.

În fiecare oraș sunt tot mai multe oferte de case la cheie, și este necesar ca ceva deosebit să îi atragă pe clienți mai mult către oferta dvs. Vă propunem aici o variantă care tot timpul a fost o metodă eficientă și a adus mulți clienti în birourile imobiliare. Machetele arhitecturale 3D pot fi o variantă de vânzare pentru orice imobil. Trebuie doar să alegeți bine machetatorii care să realizeze în machetă cât mai multe detalii, să arate și foarte bine estetic, dar să redea și informații adevărate.

Fie că este o singură casă la cheie, fie că este un ansamblu rezidențial, fie că este un bloc cu mai multe apartamente, clientii doresc să vadă cât mai concret unde vor locui, ce spațiu vor avea și uneori chiar și ce posibilități de amenajare a locuintei ar fi. De aceea noi am realizat la cererea unor clienți chiar și un minim de mini-mobilier interior pentru machete respectând aceeași scară. Desigur clientul le poate așeza cum dorește dar ceea ce este important este ca orice client să vadă spațiul care rămane util după ce locuința a fost mobilată.

Cei mai mulți dintre cumpărători își doresc casa la cheie ca să nu mai aibă și alte bătăi de cap, dar  sunt interesați și de puțin teren pe lângă ea, și puțin spațiu verde, acces ușor cu mașina sau spații de relaxare sau de joacă pentru copii. Și dacă tot fac atâtea sacrificii ca să cumpere o locuință își doresc o locuință care să le împlinească nevoile lor. De aceea este imperios necesar ca și vânzătorii de imobile să prezinte cât mai explicit și în detaliu ofertele lor, să fie realiști și onești cu clienții lor. Pentru a realiza asta, fie că vorbim de case nestandardizate cum ar fi casele din containere fie ca vorbim de casele clasice e nevoie de machete pentru a prezenta cât de realist se poate viitoarea locuință.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *