Machetele noastre, viziunea unei locuinţe

Criza economică mondială, începută din decembrie 2007, a afectat toate domeniile, inclusiv pe cel imobiliar. Preţul locuinţelor a scăzut extrem de mult, dar cu toate acestea cumpărătorii se lasă aşteptaţi.

Marea majoritate a oamenilor preferă construcţiile vechi, unul dintre motive fiind faptul că pot vizualiza în realitate viitoarea casă, făcându-şi astfel o idee mai bună asupra spaţiului de care dispun. Majoritatea oamenilor sunt nevoiţi să apeleze la credite ipotecare pe zeci de ani, de aceea un proiect pe hârtie nu reprezintă motivaţia suficientă pentru ei.

Însă, există o soluţie mai mult decât perfectă şi pentru proiectele rămase pe hârtie: machetele de blocuri sau case. Ce reprezintă aceste machete? O reprezentare la scară redusă a locuinţei viitorilor cumpărători, o reprezentare conformă cu realitatea a proiectului pe care îl oferi spre cumpărare sau a proiectului pe care clientul şi-l doreşte realizat.

Pe siteul nostru există câteva astfel de exemple în posesia cărora se poate intra trimiţându-ne un mesaj pe site sau contactându-ne telefonic.

De asemenea, echipa noastră este dispusă să creeze machete de case, vile sau blocuri conforme cu proiectele puse la dispoziţie, la scara dorită de client. Machetele pot dispune de iluminat interior şi exterior. De asemenea pot fi create diferite detalii interioare( mobilier, ascensor etc.) sau exterioare (parc, copaci, grădină, piscină, drum). Trebuie menţionat faptul că oferim machete cu acoperiş demontabil lucru care permite o vizualizare exactă a spaţiuliu interior.

Astfel, machetele nu reprezintă doar o modalitate de a convinge clientul ci în primul rând o realitatea în miniatură a produsului oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *