Clientul nostru, prietenul nostru

Cu toţii ne dorim o familie frumoasă dar mai presus de toate toţi ne dorim un cămin. Dintotdeauna oamenii şi-au dorit o casă ca în poveşti. Din păcate, nu toţi dispunem de fondurile necesare pentru a ne împlini visele. Însă asta nu trebuie să ne împiedice din a încerca.

Dacă ai fondurile necesare nu mai rămâne decât să începi construcţia căminului mult visat. Dar de unde să începi? Iată o întrebare la care răspunsul multora ar fi: caută un arhitect, spune-i ce-ţi doreşti şi în funcţie de suprafaţa de care dispui şi de bugetul pe care îl ai îţi poate face o recomandare potrivită. Suntem de acord cu acest răspuns dar venim cu un plus: machetele noastre de case şi vile.

Dacă eşti încă foarte indecis şi nu vrei să pierzi timpul, pe siteul nostru îţi stau la dispoziţie câteva machete de case care te pot inspira. De asemenea, la cerinţa ta, putem crea machete de case cu diferite elemente detaliate: grădină cu gazon, pomi fructiferi, piscină, garaj, precum şi tot felul de detalii interioare: mobilier, electrocasnice sau chiar iluminat interior. Poţi opta pentru acoperiş demontabil, astfel vei putea vedea mai bine cum este aranjat totul în interior.

Nu trebuie să ştii cu exactitate ce îţi doreşti, echipa noastră de profesionişti te poate ajuta să te decizi. Trebuie doar să ne contactezi pe site sau la numărul de telefon afişat şi proiectul este ca şi realizat. Preţul variază în funcţie de detaliile pe care le doreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *