Casă în ansamblul rezidențial

În ziua de astăzi dacă vrei să îți cumperi o casă, ai o mulțime de variante. Fie că vrei o casă la cheie, fie ca vrei o casă la roșu poți găsi ceea ce dorești. Important este să cauți cu interes un timp, mai întâi pentru a te informa, ca mai apoi să poți decide ceea ce dorești.

Sunt foarte multe firme de construcții pe piață și fiecare spune căci construiește cu „materiale de calitate.” Rămâne în sarcina cumpărătorului să se documenteze foarte bine ce materiale s-au folosit la construcția acelei locuințe, însă atunci când nu te pricepi în construcții este destul de greu să afli atâtea informații ca sa iei o decizie corectă. Așa se face că o parte mare din cumpărători aleg să-și cumpere casă în ansamblu rezidențial, cu gândul că dacă au cumpărat și alții sigur e ceva bun.

Cum se poziționează fiecare casă în ansamblul rezidențial

Vânzările de locuințe la târgurile imobiliare au crescut mult în ultimul timp și pentru că acolo se acordă diferite reduceri dar și pentru că modalitățile de prezentare a ofertelor sunt mai eficiente ca cele din birourile imobiliare. Ofertanții de casă în ansamblu rezidențial care vor să fie foarte convingători, dar și onești și expliciți în ofertele lor, folosesc adesea machetele arhitecturale 3D  atât cu întreg ansamblul rezidențial cât și cu fiecare model de locuință atât interior cât și exterior. Cumpărătorul poate vedea și înțelege în timp mai scurt cum va arăta viitoarea lui locuință, cât și mediul din jurul casei sale.

Prin realizarea unei machete arhitecturale 3D se evidențiază așezarea casei în spațiul ansamblului rezidențial, străzi, alei, spații de joacă, acces cu mașina, spațiul din jurul casei sale, toate acestea un viitor cumpărător le poate vedea cât mai realistic și își poate face o imagine cum va arăta locul în care el dorește să locuiască.

Prezentând o machetă la târgurile imobiliare ofertanții se adresează din start unui număr mult mai mare de clienți, chiar dacă unii nu mai ajung să stea la rând să întrebe agentul imobiliar alte detalii. A văzut și dacă i-a plăcut ia un pliant și revine când poate și cere mai multe detalii sau vine chiar să încheie un contract.

Acum impactul machetelor la târgurile imobiliare pentru a crește vânzările de case în ansablu rezidențial îl poate calcula fiecare investitor sau dezvoltator imobiliar analizând dacă o investiție de minim 0.02 % din prețul unui imobil este mult sau puțin pentru ( o machetă ) care oferă clienților o imagine cât mai explicită și a reprezentarea profesională, dar la o scară mai mică a ofertelor puse la vânzare.

Casă în ansamblul rezidențial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *